From Scratch Core

Het begin van duurzame bedrijfskleding

From-Scratch-Core-logoEén van de drie lijnen binnen het label From Scratch is de Core-lijn. De producten die wij onder deze lijn op de markt brengen, zijn de standaard items zoals riemen, sokken, thermokleding, T-shirts, maar ook dames- en herenkostuums. Het zijn producten van hoge kwaliteit die wij in grote hoeveelheden direct bij de fabrieken laten produceren en dus tegen scherpe prijzen in de markt kunnen zetten.

Met From Scratch Core gaan wij ook een stap verder…

De fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek bezocht door certificerende organisaties zoals Fair Wear of zijn aangesloten bij BSCI. Ook zijn er veel contactmomenten met deze producenten waar ook de sociale verantwoordelijkheid aan de orde komt. Via het FIRA platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

Hoge kwaliteit, duurzaamheid verzekerd

De grondstoffen waar wij onze Core-producten van maken zijn van een hoge kwaliteit en zonder vervuilende (grond)stoffen en materialen. Wij richten onze aandacht ook op de methode waarop de stoffen worden ingeverfd. Dit moet sowieso een gesloten systeem zijn en reststoffen moeten zoveel als mogelijk worden hergebruikt. Ons bedrijf brengt ook bezoeken aan deze locaties.

Zonder tussenhandel dus goed geprijsd

Met de producten van de Core-lijn gaan wij ook met de prijs net een stap verder. Deze worden in grote hoeveelheden zonder tussenhandel geproduceerd waardoor én de prijs én de beschikbaarheid goed is. Zo is er een volledig duurzame BOA-collectie ontwikkeld voor handhavende diensten.

Sociaal-Duurzaam-From-Scratch-Core_960x640

From Scratch, altijd een stap verder.

  • Stijlvolle en eerlijke bedrijfskleding
  • Duurzaam zonder in te leveren op kwaliteit
  • Focus op comfort, gebruikersgemak en design
  • Strikte controle op de gehele productieketen
  • Slimme innovaties in circulaire bedrijfskleding
  • Excellente prijs-kwaliteitverhouding

Verantwoordelijkheid dragen in bedrijfskleding

Stel uw vraag aan From Scratch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.