From Scratch Corporate

Corporate fashion, kwaliteit & duurzaamheid

From-Scratch-Corporate-logo_245x245 De Corporate lijn van From Scratch draagt zorg voor uw merk. Wij ontwikkelen samen met u een kledinglijn die naadloos aansluit bij uw corporate identity. De kledinglijnen worden altijd klantspecifiek ontwikkeld, zodat het voldoet aan de eisen en wensen van de klant. From Scratch Corparate is thuis in alle soorten productgroepen, van kostuums tot genormeerde werkkleding. Wij denken graag met u mee.

Ook deze kleding wordt gemaakt volgens de hoge sociale standaarden die From Scratch stelt aan haar leveranciers. Daarnaast kunnen we u adviseren over het gebruiken van duurzame materialen van biologisch katoen tot aan volledig circulaire (bedrijfs)kleding.

De producten die onder deze lijn op de markt worden gebracht zijn zeer divers. Comfort, pasvorm, hoogwaardige kwaliteit en design staan hierin voorop.

Sociaal

De fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek geauditeerd door certificeringsorganisaties volgens Fair Wear, BSCI of gelijkwaardige certificeringen. Ook zijn er veel contactmomenten met deze producenten waar ook de sociale verantwoordelijkheid aan de orde komt.  Via het Fira platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

Milieu

De grondstoffen waar wij onze Corporate producten van maken zijn van een hoge kwaliteit, maar zonder vervuilende stoffen. Wij richten onze aandacht ook op de methode waarop de stoffen worden gekleurd. Dit moet sowieso een gesloten systeem zijn en reststoffen moeten zoveel als mogelijk worden hergebruikt. Ons bedrijf brengt ook bezoeken aan deze locatie.

Design & kwaliteit

Nieuwe ontwikkelingen in de corporate markt worden in deze lijn verwerkt. Ook voor o.a. de Nederlandse Spoorwegen, KPN Nederland, Luchthaven Schiphol, Securitas, Q-Park mochten wij ‘specials’ ontwerpen en produceren. Ook op het gebied van design en materialen gaan we dus nét een stap verder.

Ontdek From Scratch, maak een afspraak

From Scratch, altijd een stap verder.

  • Stijlvolle en eerlijke bedrijfskleding
  • Duurzaam zonder in te leveren op kwaliteit
  • Focus op comfort, gebruikersgemak en design
  • Strikte controle op de gehele productieketen
  • Slimme innovaties in circulaire bedrijfskleding
  • Excellente prijs-kwaliteitverhouding

Stel uw vraag aan From Scratch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.