Het eigen kledingmerk van From Scratch

Verantwoorde & duurzame bedrijfskleding

Yes, we make it From Scratch!

From Scratch, de bedrijfskledinglijn waarin we uw en onze duurzaamheidsdoelstellingen écht waarmaken. Bedrijfskleding zonder concessies in kwaliteit met de garantie dat alle bedrijfskleding op een verantwoorde manier wordt gemaakt.

Duurzaam, recyclebaar en circulair

From Scratch draagt verantwoordelijkheid voor mens en milieu met duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding. Zo zorgen we ervoor dat de kleding in gecertificeerde fabrieken wordt gemaakt, waarborgen we eerlijke productie en gebruiken we steeds meer duurzame materialen.

Fair Wear BSCIDe fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek geauditeerd door organisaties als Fair Wear Foundation en BSCI. Wij hebben zelf ook veel contact met de fabrieken waar sociale arbeidsomstandigheden worden besproken. Via het Fira Platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

‘Developed with care,
produced responsible,
to be circular.’

Bedrijfskleding ontworpen op hergebruik

Met een eerlijk verhaal en slimme innovaties verleggen wij de grenzen in de traditionele markt voor bedrijfskleding. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze circulaire bedrijfskledinglijn. Hierin gaan we From Scratch zorgvuldig om met onze grondstoffen en halen we de bedrijfskleding aan het einde van hun levenscyclus weer bij u op. Deze wordt vervolgens tot aan het laatste stiksel gerecycled tot grondstoffen die in andere producten weer kunnen worden gebruikt.

Ontdek From Scratch, maak een afspraak

duurzame-bedrijfskleding-from-scratch

From Scratch, altijd een stap verder.

  • Stijlvolle en eerlijke bedrijfskleding
  • Duurzaam zonder in te leveren op kwaliteit
  • Focus op comfort, gebruikersgemak en design
  • Strikte controle op de gehele productieketen
  • Slimme innovaties in circulaire bedrijfskleding
  • Excellente prijs-kwaliteitverhouding

Stel uw vraag aan From Scratch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.